Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Total Jazz Art Experience – MILES

July 3, 2016 - July 10, 2016

| Free

miles tshirtBegin juli, wanneer het Internationale Jazz Hart in Rotterdam gonst… dan leeft ook dit mooie muziek spektakel in het Hilton met een grote jazz kunst tentoon- & voorstelling van Close Up Art. ‘Jazz at Da Hilton’ met een ‘Total Jazz Art Experience’, waarin verschillende top kunstdisciplines een prachtige uiting geven aan het thema Jazz.

Door dit Jazz thema loopt ook een Rode Draad , een hommage aan, wie kan het dit jaar ook anders zijn dan, Miles Davis. Sinds 1991 ontbreekt dit geniale fenomeen op Jazz planet , dus 25 jaar ‘Miles Away’ ! En ook daarom, prijkt nu de film ‘Miles Ahead’ op veel bioscoop puien… een ware tribute.

Tijdens de opening op 3 juli zal daarom o.a. de bekende theater show ‘Miles’ o.l.v. Michael Varekamp niet aan de gasten worden onthouden. Met dit theaterstuk trok Varekamp de ene na de andere zaal tot het plafond vol, dus moest dit geweldige theaterstuk over Miles Davis op deze Total Jazz Art Experience in het Hilton staan.

Tijdens de grote jazz tentoonstelling is er verschillend werk te bewonderen van schilderijen, jazz neon art, jazz ShoeZz en jazz art installaties uit de treffende jazz collectie van Close-Up Art.

Naast een keur aan jazz kunstuitingen, heeft bekende kunstenaar Bo Woody Winter nog wat leuke verassingen voor de bezoekers en vip gasten… dus wees niet bevreesd ’You never know where Bo go’. Je kunt wel zeggen dat dit geheel nu een waardevolle en fantastische toevoeging is aan het wereldse Jazz festival, dat jaarlijks in Rotterdam plaatsvindt.

… een tintelende jazz Beleving en een must voor de ware Jazz en Kunst liefhebbers.Close Up Art en Bo Woody Winter luiden, 5 dagen voor het North Sea spektakel aanzwelt, alvast de Jazz klokken op 3 juli vanaf 20.00 uur in het Hilton… ‘where else’ ?

Dagelijks is de jazz tentoonstelling gratis te bezichtigen vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur.De Voorstellingen, deze zijn ook gratis maar… vol = vol en alleen invitations hebben 100% plaats! Dus let goed op de VIP Card acties in de media om kaarten te bemachtigen of te winnen voor deze eenmalige Jazz & Art Planet in het Hilton.

… a Jazzy Salute & See Ya there !

Hilton Flyer A5 Front

 

Details

Start:
July 3, 2016
End:
July 10, 2016
Cost:
Free

Organizer

Close-Up-Art
Email:

Venue

Hilton Hotel
Weena 10 Rotterdam, Zuid-Holland 3012 CM Netherlands
+ Google Map